Quina actitud tinc per a trobar allò que realment em fa feliç?

Dijous, 9 abril, 2020

Per Héctor Piñeiros

Els éssers humans estem en una constant cerca de la felicitat, però a vegades no tenim la millor actitud. Volem ser feliços, però ens queixem per tot, fem el que no ens agrada i vivim per viure.

Llavors...Quina actitud tinc per a trobar allò que realment em fa feliç?

Aquesta és la pregunta que hem de fer-nos diverses vegades a les nostres vides per a entendre que la felicitat és un estat d'ànim que tenim quan aconseguim objectius, i que va de la mà d'una bona disposició.

La importància que té l'actitud en la cerca d'allò que m'agrada i se'm dóna bé m'ajuda a plantejar-me noves fites i tenir una idea clara d'allò que vull aconseguir, sent conscient de les meves habilitats i les meves competències.

Hem d'entendre que, una cosa són les expectatives que podem tenir, i una altra és la realitat que existeix per a aconseguir allò que em vaig posar com a objectiu.

Les persones d'èxit en totes les seves àrees són felices perquè van entendre que res és fàcil i que tot porta el seu temps. Es van plantejar fites i van vèncer els obstacles per a aconseguir el seu objectiu. En conclusió, la vida no és fàcil, i tot té un grau de dificultat.

Trobes la vocació a partir d'allò que t'agrada i se't dóna bé, i d'aquelles experiències que ens fan més forts. Recorda que la felicitat és un estat d'ànim que es genera quan compleixes un objectiu.

Quien trabaja en lo que no ama, aunque trabaje todo el día, es un desocupado”

Facundo Cabral

A Comastech volem despertar vocacions i ajudar a les persones a trobar allò que les fa veritablement felices, a trobar el seu talent, potenciar-ho. És per això que aquests dies apostem per oferir-vos contingut de qualitat que us pugui donar les eines per trobar aquest camí, el camí de la tècnica que transforma.

Teniu la xerrada sencera disponible aquí

Us convidem la setmana que ve a gaudir d'un nou webinar:

📆 15/04-18:00 Que faig amb la meva vida? 👉🏼 https://bit.ly/39jT2xA

Moltes gràcies per acompanyar-nos!

 

Desenvolupat per Volcànic Internet
map-markerfacebook-squarephonetwitterenvelopeyoutube-playinstagram